Guiden till den perfekta garderoben

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

 Täällä on viikko sujunut hieman toipilaana, kun korkea kuume ja flunssa yllättivät viime viikonvaihteessa juuri kovimpien muuttotohinoiden keskellä. Perjantaina kovasti kyllä piristi tämä Ruotsista kuultu ihana uutinen. Onnea Vickan!

Ihanaa luettavaa toipilaspäivinä on tämä Ebba von Sydowin ja Emilia de Poretin uusi Säker Still Guiden till den perfekta garderoben -kirja. Kävimme ostamassa ystäväni kanssa molemmat nämä kirjat Akateemisesta eilen ennen kuin suuntasinne Kattilahalliin, jossa oli upea Gloria Fashion Show. Olipas muuten ihanaa hieman laittautua aamutakissa vietettyjen päivien jälkeen… Muotinäytöksen jälkeen olenkin rauhassa kotona saanut lueskella saloja täydellisen vaatekaapin luomiseen. Uusi kirja ja sunnuntai-aamun vaniljalatte olivatkin varsin täydellinen yhdistelmä…
Kirja on ulkoasultaankin sellainen, että siihen haluaa tarttua. Tämän voi unohtaa pöydälle jo kauniin ulkoasunkin takia. Ihana hennon vaaleanpunainen kansi ja muutenkin houkutteleva kansi...
Suosittelen lukemaan kirjaa lempeän latten kanssa...
Tämä ihana tyylikirja paljastaa salat, joilla kokoat täydellisen vaatekaapin. Olen lukenut paljon erilaisia tyylikirjoja, joissa kerrotaan mitä vaatekaapista täytyisi löytyä, mutta pakko sanoa, että tämä on yksi harvoista, joka oikeasti sisältää todella hyviä vinkkejä, selkeitä ohjeita sekä uutta tietoa. 
Ihana kuva, josta löytyvät vaatekaapin peruskivet. 
Kirjan tekijät paljastavat myös molemmat parhaat tyylivinkkinsä kuin kertovat omien tyyliensä kehittymisestään. Itse tykkäsin kirjassa eniten vaatekaapin kulmakivien perusteellisesta läpikäymisestä sekä hyvistä vinkeistä vaatekaapin organisoimiseen. Kirjassa kerrottiin konkreettisesti, mitkä vaatteet kannattaisi ripustaa henkariin, mitkä taas hyllylle ja laatikkoon. 

P.S. Kirja syyskuussa Stockalla kantistarjouksessa!

Ja pukeutumisessa kuin monessa muussa tärkeämmässäkin asiassa pätee tämä yksi lempi-quoteni…
Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta! Toivottavasti tuo tulee jossain vaiheessa suomeksi tai englanniksi, itse kun en oikein osaa/jaksa lukea ruotsia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä tosi kiva kirja, tykkäisit varmasti! :) Tälle olisi kyllä varmasti suomenkielisenäkin kysyntää!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!