The White Company

maanantai 8. syyskuuta 2014


Rakastan The White Companya. Uskaltaisin jopa väittää, että se on ihan yksi suosikkibrändeistäni, sillä merkin tuotteet sopivat täydellisesti tyyliini. Niissä on lisäksi sitä jotain. Klassista, valkoista ja vaaleaa, sopivan yksinkertaista, hotellimaista, mutta silti kodikasta.  The White Companyn tuotteilla pystyisi käytännössä sisustamaan koko kodin, siltä löytyy niin huonekaluja kuin pienempää sisustustavaraakin. 

Kaikki tuotteet ovat kauniita ja harkittuja. Jokaisen voisin mielihyvin kotiuttaa! Esimerkiksi tuo ylemmän kuvan kampauspöytä olisi aika unelma, sängynpääty myös. Pidän paljon siitä, että merkin tuotteilla saa arkeen extraripauksen kauneutta ja luksusta. Olisi ihanaa sujauttaa siivoustavaroita piiloon kauniiseen laatikkoon (ylempi kuva) tai nauttia aamiainen upealta tarjottimelta, jonka sävyihin sopivat täydellisesti samaisen merkin kahvikupit kuin lautasetkin.
Eksyin jälleen kerran The White Companyn sivuille unelmoimaan (voi mitä ihanuuksia!) ja päätin näpytellä myös pienen tilauksen menemään (toimituskulut Suomeen vain 7 puntaa). Tilauksesta lisää sitten bloginkin puolella lisää sen saapuessa. 

Merkin sivut ovatkin loistava paikka sisustusinspiraatiolle. Sieltä saa mielettömästi hyviä vinkkejä! Tosin sisustuskuumeen nousu uusiin korkeuksiin on lähes taattu sivuilla vieraillesassa.

Kuvat lainattu The White Companyn sivuilta.

The White Companyn liikkeitä löytyy lähinnä Briteistä (must-vierailukohde Lontoossa käydessä) sekä nykyään myös esim. Dubaista. 

2 kommenttia:

  1. White Companyn kuvat ovat kyllä ihanan inspiroivia, vähintäänkin kodin siivoamiseen. ;) Jaa... Pitäisiköhän sitä itsekin laittaa pieni tilaus menemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti ;) Kummasti siivouskärpänen aina puraisee, kun White Companyn kuvia katselee. :D

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!