Pieniä asioita

torstai 29. lokakuuta 2015

 Olen joskus aikoja sitten saanut haasteen asioita joita et tiennyt minusta, mutta se oli jäänyt jostain syystä luonnoksiin. Nyt päätin, että olisi korkea aika toteuttaa tämä, sillä ainakin omasta mielestäni nämä pienet faktat ovat aika hauskaa luettavaa välillä muiden blogeissa. Ennen kaikkea raapaisu pintaa syvemmälle! 
1. Olen aivan toivottoman huono suunnistaja. Onneksi läheiseni tietävät tämän ja saan erityisen tarkat ohjeet heiltä, mikäli joudun johonkin uuteen paikkaan suunnistamaan. Puhelimen navigointi-ohjelmatkaan eivät minua ole auttaneet.

2. Minulla on ollut jo aika pitkään todella siis todella kova koirakuume. Onneksi poikaystäväni on pikkuhiljaa alkanut näyttää vihreää valoa koirahaaveelleni. Haaveena on, että ensi vuonna täällä tassuttelee pieni karvapallo. <3 

3. Perusluonteeni on iloinen ja positiivinen, mutta olen myös ihan superherkkis ja melko dramaattinen. Kyyneleet nousevat silmiini läheisteni mielestä vähän liiankin usein ja olen myös saanut erilaisia lempinimiä tämän ominaisuuden johdosta. Esim. draamaqueen. Herkkistelyn syynä voi olla ihan vain suloisen koiranpennun näkeminen tai jonkin epäoikeudenmukaisuuden kohtaaminen! 
 4. Inhoan kermavaahtoa! Jossain kakun välissä tai pavlovan päällä se vielä uppoaa, mutta esim. perinteisten kermakakkujen kermapäällysteiset reunat ovat jo too much. Puhumattakaan vaahdosta sellaisenaan, ääk!

5. Olen suuri Bond -fani. Ehdoton suosikkini on Casino Royale. Ja odotan tietenkin nyt perjantaina suomessa ensi-iltansa saavaa uutta Bondia kuin kuuta nousevaa. Menemme katsomaan Spectren ensi viikolla, siihen asti pitäisi siis jaksaa odottaa. 

6. Rakastan aprikooseja yli kaiken! Ne ovat todellista sesonkiruokaa, joten (aina aivan liian lyhyen) aprikoosikauden jälkeen poden pienimuotoista masista, joka hoituu kuivatuilla aprikooseilla ja aprikoosihillolla.
7. Minulla ei ole ajokorttia, vaikka tämä asia on ollut rehellisesti sanoen pienen ikuisuuden työn alla. Nyt alkusyksystä palasin autokoulun penkeille ja voin sanoa, että tunsin oloni vähintäänkin vanhaksi 17-vuotiaiden seurassa. Hieman hävetti oma saamattomuus! Mutta nyt autokoulu on kuitenkin vihdoin ja viimein aivan loppusuoralla.

8. Takanani on todellinen muutosten syksy. Pienessä ajassa vaihtui niin koti, paikkakunta kuin työpaikkakin. On ollut kovasti uuteen totuttelua kuin täysin uusienkin asioiden opettelua, mutta nyt uusi koti on juuri niin kodikas kuin olen aina toivonut ja uusi työkin alkaa pikkuhiljaa tuntua enemmän miellyttävältä rutiinilta kuin jatkuvalta painetehtävältä (tiedättehän ne ensimmäiset päivät uudessa työssä, kun tapaat niin monia uusia ihmisiä ja yrität samalla sisäistää mieletöntä määrää uutta tietoa, niiden päivien jälkeen ei voi melkein muuta kuin kaatua suoraan sänkyyn). 

2 kommenttia:

 1. Jaan tuon kermavaahtojutun. Kaikista kammottavinta on, jos sitä laitetaan jonkun kahvin tai kaakaon päälle, koko nautinto on pilalla :D
  EllenR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo! :D Aina kahvilassa esim. just kaakaota tilatessa kysytään haluaako kermavaahtoa. Viimeksi vastasin ei missään nimessä ja baristan hymy hyytyi hetkessä. :D

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!