Parasta marraskuun keskellä

lauantai 5. marraskuuta 2016


Marraskuu on hieman sellainen kuukausi, että kaikki extrapiristys tulee tarpeeseen. Olenkin aloittanut jouluvalmistelut ajoissa ja ensimmäisinä ikkunoille pääsivät kyntteliköt. Mikä sen ihanampaa kuin tunnelmalliset valot ja kynttilät pimeyden keskellä. Tunnelmointi onkin tärkeää ja siihen sopivat myös höyryävän kuuma glögi, Netflix-maratonit ja pienet ihanat hetket.

  

...kävelylenkit ihanan kirpeässä ulkoilmassa ja samalla käväiseminen kukkakaupassa. Aivan ihanaa saapua kotiin virkistyneenä kauniiden kukkien kera.

...glögi-illat ystävien kanssa. Taustalla soi tietenki Michael Bublen joululevy. Blossan tämän vuoden glögi onkin vielä maistamatta, eli se täytyy lisätä tehtävälistalle. 

...kynttilöillä tunnelmointi samalla lempisarjaasi katsellen. Minulla on tällä hetkellä suosikkina Gilmore Girls. En malta odottaa uusien jaksojen saapumista... 

...joulufiilistely pikkuhiljaa. Kävin tänään katsastamassa Stockan joulupuodin. Myös White on Whitestä löytyy paljon ihania joulujuttuja


...ihanat aamupalat. Mantelicroissant latten kanssa on oma ehdoton suosikkini. Maistuu erityisen hyvältä kävelylenkin jälkeen. Tähän vuodenaikaan on myös ihanaa viettää ystävien kanssa tuntikausia aamupaloilla tai brunsseilla herkutellen ja höpötellen. 

...kaikki ihanat lämpimät juomat kylmänä päivänä. Töistä tullessa oli suorastaan taivaallista napata lämmin kaakao mukaan kahvilasta ja nautiskella se ratikkaa odotellessa. 

Näiden pienien ihanien asioiden ansiosta ainakin oma marraskuuni on tähän mennessä sujunut melkoisen hyvin. Luodaan ihania hetkiä pimeyden keskelle. Aiheeseen sopii muuten tämä Glorian uusin pääkirjoitus, mikä oli mielestäni ihan huippu. 

Nyt glögiä keittämään. Ihanaa viikonloppua! 

3 kommenttia:

 1. Nää sun kuvat on aina aivan superihania 😍 Mistä sä hankit nuo herkulliset mentelicroissantit?

  VastaaPoista
 2. Nää sun kuvat on aina yhtä ihania ❤️ Mistä sä hankit nuo herkulliset mantelicroissantit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiitos ❤️ ihana kuulla! Hankin nämä Stockalta, nämä ovat turkulaisen MBakeryn ja aivan superhyviä. Löytyy ainakin keskustasta useasti viikossa. 😊

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!