Päivä saaristossa

lauantai 12. heinäkuuta 2014


Vietin kauniin päivän Uunisaaressa äitini kanssa. Meillä on tapana viettää siellä joka kesä yksi päivä. 

Pakkasin Tine K:n korikassiini pinon lehtiä sekä kirjoja, jalkaan heitin flip flopit - sitten hyppäsimmekin jo Uunisaaren lauttaan.

Saaressa etsimme hyvän paikan kalliolta, mistä ihailimme ohi kulkineita upeita purje- kuin moottoriveneitä, innostuimme pilvien takaa välillä tuikkivasta auringosta, luimme kirjoja ja nautimme merestä.

Ei ollut ihan auringonottosää, mutta se ei haitannut. Täydellinen sää ei ole aina avain onneen, kauneutta saaressa on yllin kyllin nähtävissä vaikka aurinko ei täysin kirkkaana paistaisikaan.
Mereen en uskaltanut mennä vielä uimaan (enkä kyllä tiedä olisinko uskaltanut vaikka olisi ollut enemmänkin asteita), varpaat sentään uitin merivedessä. Odotan pian koittavaa Ranskan matkaani täysin malttamattomana - siellä viimeistään aion mennä mereen uimaan.


Eväät haettiin Wanhasta kauppahallista ja kauppatorilta. Lounaaksi söimme lohileivät, jälkkäriksi oli aprikooseja ja pensasmustikoita.
Sekä suloiset minileivokset! Minulla pieni macaron-leivos ja äidilleni mini-bebe.

2 kommenttia:

  1. Uunisaari on ihana paikka, helsingissä asuessani vietimme siellä joka kesä monta auringon otto päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi se on aivan täydellinen paikka auringonottamiseen! Totesin kyllä, että Uunisaaressa käynti on kuin pieni ulkomaanreissu. Pääsee meren äärelle ja aurinkoon!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!