Skumppaa ja mansikoita

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Oops, did I buy champagne instead of milk again…?

Lähdin eilen käymään ruokaostoksilla kaupassa, mutta palasinkin kotiin skumpan ja mansikoiden kera.

Tästä kömmähdyksestä sainkin innostuksen järjestää pienen extempore-illan ystäväni kanssa. Illan menussa oli skumppaa, mansikoita ja sitruunamarenkipiirakkaa kera naurun ja maailmanparannuksen. Ja ihanassa kesäisessä ulkoilmassa tietenkin! En voi muuta kuin todeta, että tällaiset illat ovat kyllä ihan parasta terapiaa. 
Mansikat ovat muuten nyt ihan parhaita. Näitä täytyy käydä hakemassa lisää! 


Sitruunamarenkipiirakan leivoin aikaisemmin päivällä tietämättä vielä illan suunnitelmista. Ajoitus oli kohdillaan! Nappasin ohjeen täältä (omani piirakkani on tehty puolitetulla ohjeella). Piirakka oli ihan mielettömän hyvää, en tästä lähtien tee sitruunamarenkipiirakkaa enää millään muulla kuin tällä ohjeella. 

Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihana tarjotin! (ja tietty tarjottimella olevat herkut :P ) Mistähän mahtaa olla peräisin? Olen etsinyt itselleni tarjotinta... jotain tuon tyyppistä kenties, siksi kyselen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nolous, miten kauan minulta kesti vastata, anteeksi. Lomalaisen mieli on näköjään näin hajamielinen! :) Tarjotinta taitaa olla vaikea löytää enää mistään. :/ Tämä on Lyhtytalon ja vanhaa mallistoa. Kannattaa kyllä pienissä sisustusliikkeissä pitää silmät auki, niistä voisi vielä löytyä. :)

   Poista
 2. Oops, onneksi et ostanut sampanjaa, vaan kuohuviiniä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en halunnut tuohon lauseeseen vaihtaa sampanjan tilalle kuohuviiniä, se kun ei ollut minun keksimäni. ;)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!