Ihania uusia ruokakirjoja

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

"People who love to eat are always the best people"
- Julia Child
Olen viikon sisällä kantanut kaksi ihastuttavaa ruokakirjaa kirjahyllyyni. Molemmat ovat uutuuksia, jotka ovat vasta tulleet vähän aikaa sitten kirjakauppojen hyllylle. Rakastan hyvää ruokaa ja ruokakirjoja, niin tietekin minun oli saatava nämä omaan hyllyyni.

Nämä molemmat olisivat muuten täydellisiä joululahjoja ruokaa rakastaville! Pian on jo niidenkin hankkimisen aika. 
 Teresa Välimäen ja Johanna Lindholmin Hyvää joulua -kirjan avulla aloitin jouluinspiraation keräämisen. Kirja on täynnä ihania ideoita, kauniita kuvia ja hyvää jouluista mieltä. Kaikki ohjeet on tehty perinteitä vaalien, mutta samalla uusia ideoita kehitellen.

Toinen minussa ihastusta herättänyt on Vera Jordanovan Don't Miss a Bite -kirja. Ensimmäisenä kiinnitin tässä kirjassa kasvissyöjänä huomion kasvisreseptien runsauteen. Niitä löytyy kirjasta paljon ja suorastaan hykertelin innosta, kun selailin reseptien nimiä. 

Ostin tämän kirjan muuten tällä viikolla Stockalta (se on kantistarjouksessa nyt lokakuussa) ja luin sen samana iltana kannesta kanteen, vaikka minun oli pitänyt vain hieman selailla. Niin inpiroiva kirja se on. Reseptien lisäksi kirjasta löytyy ihania tarinoita, jotka liittyvät erilaisiin ruokamuistoihin. 

6 kommenttia:

 1. Ruokakirjoja on kyllä ihana selailla, vaikka nälkähän siitä heti tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niinpä! Varsinkin sokeristen herkkuohjeiden selaileminen on vaarallista touhua. Olen aivan liian monta kertaa löytänyt itseni keittiöstä niiden selailun jälkeen. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nämä osoittautuivat kyllä loistaviksi hankinnoiksi. :)

   Poista
 3. Haha, kiva kuulla et joku muukin fiilistelee jo joulua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ehdottomasti! :D Yritin kovasti sinnitellä, jos olisin "vasta" marraskuussa fiilistelyn aloittanut, mutta ei onnistunut.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!