Syksyn ihanimmat

tiistai 4. marraskuuta 2014

 "Don't think about what might go wrong. Think about what could go right."

Tämä pimeys on vaikuttanut minuun melko voimakkaasti tänä vuonna. En taida olla ainoa, kellä näin on? Onneksi olen saanut lomailla tässä hetkisen ennen uuteen työprojektiin siirtymistä, joten pitkiin yöuniin on ollut mahdollisuus (väsyttää nimittäin niin vietävästi). 


Vaikka uskon liikunnan olevan paras lääke pieneen syysväsymykseen, niin on kyllä myönnettävä, että kyllä kunnon annos pastaa, hyvä leffa ja lasillinen punaviiniä toimivat myös melkoisen hyvin. Ehkä tehokkain tapa torjua pimeydestä johtuvaa väsymystä ja alakuloisuutta onkin ensin tehdä jonkinlainen liikuntasuoritus (juuri sitä liikuntaa mistä itse pitää) ja sen jälkeen sitten herkutella ansaitusti sen hyvän leffan kera. 
Listailin tähän muutamia asioita, mitkä ovat piristäneet parin viime viikon aikana. 

♥ Hyvä lukeminen (How to Parisian Wherever You are on loistava)
♥ Mamma Mia -musikaali Svenska Teaternissa
♥ Juoksulenkit hyvän musiikin soidessa (sattuneesta syystä parin viime päivän ajan playlistiltä ovat löytyneet niin Lay All Your Love on Me, Super Trouper kuin tietenkin Mamma Miakin, superpiristäviä kaikki)
♥ Postilaatikkoon kolahtanut Ranskan Vogue, josta löytyi paljon inspistä
♥ Hot-Jooga
♥ Eilen Avalla alkanut Tervetuloa Ruotsiin -sarja. En tiedä olinko liian väsynyt vai mitä, mutta nauroin monta kertaa vedet silmissä sarjaa katsoessani. 
♥ Kampaajakäynti vakkarikampaajallani, jonka luota lähden aina hymy huulilla. Hiukset kuntoon ja maailmanparannus-sessio samalla kertaa! 
♥ Leffailta glögin, suklaan ja kaikkien aikojen leffasuosikkini Holidayn kera. (Minulle muuten tulee aina sitä katsoessani äkillinen tarve saada lyhyet hiukset kuten Cameron Diazilla elokuvassa on). 

Ihanaa tiistaita!

4 kommenttia:

 1. Hei! Tilasitko kirjan Amazonilta? Leffat, kynttilät ja tietysti suklaa piristävät takuuvarmasti marraskuussakin. Nauti lomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin Adlibrikselta. Ja pakko muuten sanoa, että kirja on tosi hyvä, mutta hieman ärsyttää, kun tästä lähtenyt sivuja irti, vaikka helläkätisesti olen lukenut. Hajoaa kirjaimellisesti käsiin, arg! Ehkä joku maanantaikappale vain eksynyt minun käsiini.

   Poista
 2. Harmi kun postailet niin harvoin kun sun blogi on niin kiva :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoituksenani olisi vähän saada postaustahtia tiheämmäksi. :) ihana kuitenkin kuulla, että tykkäät blogista. <3

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!