La Vie en Rose

torstai 7. elokuuta 2014


Tässä muutamia ihania vaaleanpunaisia asioita yhteen koottuna, tämä toimii samalla melkein pienenä Ranskan tuliaispostauksena, sillä osa näistä tarttui mukaan Ranskasta. Osa on kuitenkin ihan Suomesta. Kuten esimerkiksi tuo kaunis pieni neilikkakimppu. Olen neilikoiden suhteen ollut hieman ennakkoluuloinen, mutta ihastuin niiden kauneuteen.
Tämän Lumenen suloisen pinkin kynsilakan sain eilen lahjaksi. Ihana kesäväri!
Ranskasta toin mukanani Confiserie Florianin Pétales de Rose eli ruusunterälehtimarmeladia. Kyllä aamuvarhainen aamuhetki saa ylellistä tuntua, kun paahtoleivälle sipaisee ruusunterälehtimarmeladia. Oh là là!

Confiserie Florian
14 Quai Papacino, Nizza
(sijaitsee Vanhassa Satamassa)

Muita Ranskan tuliaisia olivat L'occitainen ihanuudet: ruusun tuoksuinen kylpysuola ja pionilta tuoksuva käsivoide. Jos olisin saanut päättää, niin olisin kyllä tyhjentänyt L'occitainen liikkeet. Niin ihania! 

Pakkaaminen on myös ihan omaa luokkaansa. Ostokset kääritään silkkipaperiin mihin sumautetaan hajuvettä ja pakataan sitten paperipussiin. Haluttaessa saa myös kauniiseen lahjapussiin. Näytteiden antamisessa oltiin myös varsin anteliaita, pyytämättä.

Ja viimeisenä mainittava tuo Laduréen aivan ihana rasia, joka kuvissa hieman vilahtaa (Laduréesta tulossa pian ihan erikseenkin juttua blogissa). Rasian nimi taisi olla Pariisitar rannalla. Mielettömän kaunis mielestäni! Laduréen liikkeitä Etelä-Ranskan suunnalta löytyy ainakin Cannesista ja sitten Nizzan lentokentällä on pop up-liike. Monacossa on myös Ladurée, naturellement

2 kommenttia:

 1. Neilikat on ihania! Mullakin tarttui mukaan sama käsivoide Nizzasta ;) Itse asiassa ostin sellaisen kivan 6 kpl pakkauksen lentokoneessa :) Siinä oli kolmea eri tuoksua. Mä olisin myös voinut tyhjentää L'Occitanen kaupat! Voi niitä kaikkia ihanuuksia.

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaapa ihanalta tuo pakkaus! :) Siis niin ihania olivat kyllä ne kaupat, oih! Hyvä syy uudelle matkalle. ;)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!