Lempeät aamut

lauantai 9. elokuuta 2014

Auringonkukkia, croissant, maitokahvia… Voisiko lempeämmällä tavalla aamua edes aloittaa?

Kuten tiedätte, aamu on minulle yksi päivän tärkeimmistä hetkistä. Minun omaa aikaani, jolloin voin keskittyä vain lukemaan lehtiä, juomaan kahvia, syömään aamiaista ja ennen kaikkea kerämään voimia tulevaa päivää varten. Eilen luin vuoroin Ranskan Vogueta ja Helena Petäistön Pariisiin suuntautuvaa matkaopasta, samalla kun taustalla vilkuilin välillä iPadista ranskaksi uutislähetystä. Aika ihanaa.

Minulle on tulossa aika kiireinen syksy, vapaapäiviä ei tule montaa olemaan. Kiireen keskellä onkin hyvä muistaa ottaa aikaa itselle. Herään mielelläni hyvinkin aikaisin, jotta kerkeän rauhassa hetkeni viettää. Arki- ja vapaapäiväaamuni eivät eroakaan toisistaan kovin eri tavoin kuin kahvin määrällä - sitä menee arkena vähintään tuplamäärä vapaapäivään verrattuna. 

Nämä aamuhetkeni ovat täynnä pieniä onnen hetkiä. Onnea on suosikkiaprikoosihillo, tuore croissant, kauniit kukkaset ja oma pieni lukuhetki kahvia samalla siemaillen. Ei sitä onneen aina isoja asioita tarvitse, pienistä ihanista asioista se syntyy.
Kaunista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!