Joululahjavalvojaisia

torstai 18. joulukuuta 2014

"Today I will make magic happen" 

Eilen vietin pieniä joululahjavalvojaisia lämpimän jouluisen juoman ja suklaan kera. Rakastan lahjojen paketointia, joten tästä hetkestä piti tehdä astetta erityisempi ihanien jouluisten herkkujen kera. 

Ennen lahjavalvojaisia juoksin kaupungilla lahjojen perässä. Pienoinen lahjastressi oli nimittäin syntyä tänään, kun töissä päivällä hoksasin, että minullahan ei ole melkein mitään lahjoja hankittuna. Onneksi minun ei tarvinnut yksin tehdä lahjaostoksia, vaan sain ystäväni seuraksi ja makutuomariksi. 
Tuo ihana joulupunssi on löytö viime viikonlopun Porvoon reissulta. Tosi hyvää ja toimi hyvin myös punaviiniin kanssa. Se oli myös ihanaa vaihtelua perinteiselle glögille. Rakastan glögiä, mutta sitä on tullut nyt joulukuussa juotua jo melko runsaasti.
Tämän vuoden paketeissa on perinteiseen tyyliin kultaa ja ripaus punaista… Lahjapaperin löysin Stockalta, nauha taas on löytö Tigeristä. 

Ihanaa torstaita! 

10 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma! Kivaa viikonloppua ja Joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Merja! Toivottavasti siellä viikonloppu sujunut mukavissa merkeissä. :)

   Poista
 2. Ihanaa Joulua! Emma, sulle pieni juttu tämän päivän postauksessani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset kauniista sanoista, tuli niin hyvä mieli, kun kävin lukemassa. Kiitos! :) Toivon sinulle ihanaa Joulua!

   Poista
 3. Tunnetko ketään bloggaajia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä taida varsinaisesti tuntea. Muutama ystäväni pitää blogia, mutta aika pieniä sellaisia. :)

   Poista
 4. Voisitko tehdä lahjapostauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin minä muutamia ihania saamiani joululahjoja vilauttaa. :) Mitään kovin suurta ja ihmeellistä en tarvinnut, mutta pieniä ihania asioita on aina ihana saada.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!