Pentikin joulua

perjantai 12. joulukuuta 2014

Hullaannuin Pentikin joulusta. Koko joulumallisto on täynnä kaikkea kaunista (ja vastustamattoman ihanaa). Muutamia ihanuuksia lähti ihan kotiinkin asti… Ne olivat vain liian kauniita vastustettavaksi!

En viime vuonna panostanut niin kovasti jouluun, joten tänä vuonna aion panostaa senkin edestä. Teema on mietitty tarkasti valmiiksi ja joulunodotus alkanut toden teolla. 
Minun jouluni on tänä vuonna valkoisen ja kullan sävyjä pullollaan. Näistä Pentikin jouluisista ihanuuksista onkin hyvä lähteä rakentamaan enemmän joulua kotiin.

Kokosin Pentikin vanhemman malliston Hyasintti -kulhon päälle muutamista lasisista koristepalloista ja skumppapullon korkeista pienen siron asetelman. 
Tunnelmavalaistuksesta vastaa kaunis kultainen pikkutuikkukippo, joka sopii erilaisiin asetelmiin tai ihan sellaisenaan. Kaunista kullanhohtoisuutta!
Näitä ihania herkkuja ei myöskään voinut vastustaa…
Lopuksi herkkupurkki, jonka ansiosta joulunamit pääsevät todella oikeuksiinsa ja näkyville houkutukseksi. Se tosin paljastaa herkuttelijan aikas äkkiä, sillä tämä lasi on varsin kolisevaa sorttia.

Ihanaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Joulupostaukset on kyllä aina yhtä houkuttelevia (yhtä houkuttelevia kuin nuo polkafudget)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih nuo polkafudget olivat kyllä herkkua (vaikka melkoisen tuhtia kamaa :D)!

   Poista
 2. Ihania kuvia taas! Tässä alkaa olla joulufiilikset niin huipussaan, että mahtaako puhtia riittää Jouluun asti! :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!