Kohti joulua

torstai 17. joulukuuta 2015

"If you have the power to make someone happy, do it.
 The world needs more of that."


Täällä on kulunut viikko sujunut rauhallisesti. Sairastuin viime viikolla ja nyt viime päivät ovat menneet lähinnä lepäillessä. Pientä piristystä on tuonut koti, jota olen hieman laittanut jouluisemmaksi. Hyasintin tuoksua, paljon kynttilöitä, ihanaa tunnelmaa, yhdessäoloa, glögiä, amaryllis, herkkuruokia, suklaata… Niistä on meidän joulu tänä vuonna tehty. 


Päätin tänä vuonna olla ottamatta minkäänlaista joulustressiä ja se on sujunutkin oikein hyvin. Oikeastaan niin hyvin, että heräsin tässä pari päivää sitten siihen, etten ole hankkinut vielä mitään joululahjoja, en käynyt jouluisessä Porvoossa enkä Tuomaan Markkinoilla. Näistä meinasi pieni stressi iskeä, mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä kaikki nämä kuuluvat pian koittavaan viikonlopun ohjelmaan, aikas ihanaa. 


Valkoiset hyasintit tuntuivat olevan loppu joka kaupasta! Onneksi Stockalle tuli lopulta uusi erä niitä. Odotan kovasti, että nämä puhkeavat kukkaan. Hyasintin tuoksu on nimittäin ehkä paras tuoksu mitä tiedän...


Ihana tunnelma on minulle tärkeintä mitä joulukoristukseen tulee. Ja parhaita tunnelmanluojia ovat tietenkin kynttilät! Jokailtaiseksi tavaksi onkin tullut sytyttää kynttilät ja laittaa muut valot pois. Sitten onkin ihaninta katsoa leffaa rakkaan kainalossa kynttilänvalossa. Olin onneni kukkuloilla, kun hoksasin, että suosikkini Wallanderit löytyvät Netflixistä. Tuijottelimmekin niitä monet illat, mutta nyt on niitä jäljellä enää pari, iik! 


Toivon teille ihanaa ja rauhallista iltaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!