Pieniä paheita

perjantai 18. joulukuuta 2015


Nämä eivät oikeastaan ole minkäänlaisia paheita (ainakaan omasta mielestäni ;), ennemminkin elämästä nauttimista. Minusta elämän suola ovat nimenomaan tällaiset ihanat pienet asiat, joita voi tehdä juuri arkenakin. Juhla on ihanaa, mutta arjesta kannattaa myös tehdä niin ihanaa kuin vaan mahdollista. 

Take away -lattet

Olen hyvin tietoinen niiden kalliista hinnasta ja turhuudesta, mutta toisaalta on vain niin ihanaa päästä pitkän työpäivän jälkeen kiertelemään kaupungille latte kädessä. Pieni sadekaan ei tällöin haittaa - latte lämmittää.

Kaunis kosmetiikka

Jos voittaisin lotossa en ostaisi hienoa autoa, vaan kaikkea ihanaa överikallista kosmetiikkaa (esim. Sisleyltä ihonhoitotuotteita muutamalla tonnilla). Onneksi ihanaa kosmetiikkaa saa ihastella sydämensä kyllyydestä ja myös käyttää ilman sitä lottovoittoakin. Rakastan kosmetiikan uutuuksia ja syynään tavaratalojen kosmetiikkaosastot säännöllisesti. Minulla on muuten työn alla postaus, mikä käsittelee omia kauneudenhoitosuosikkejani. 

Kaupunkikierrokset

Ensimmäisenä mainittu take away -latte kädessä on ihanaa lähteä pienelle kaupunkikierrokselle. Joskus se käsittää pelkän pienen kierroksen Stockalla, joskus taas pidemmän kaavan mukaan. Näiden rakastamieni kaupunkikierrosten ansiosta saa muuten tosi helposti hyvää hyötyliikuntaa ja raitista ilmaa. Kaupunkikierrospäivinä (jos olen ollut myös töissä) askelmittarini näyttää helposti yli 20 000 askelta. 


Suklaa

Karkista pystyisin olla erossa (paitsi en ehkä Roobertin Herkun ihanasta irttarivalikoimasta), mutta suklaasta en. Suklaa on minulle jokapäiväinen nautinto, ja vaikka tällä hetkellä onkin kovin trendikästä nauttia raakasuklaasta ja suorastaan (tai ainakin tältä välillä tuntuu) syntiä nauttia suklaa esim. Fazerin sinisenä. Uskon kohtuuteen ja päivittäin nauttimani suklaamäärä ei yleensä paria palaa ylitä. Tosin joskus on saatava kokonainen levy… Rakastan eniten ehkäpä Fazerin, Tobleronen ja Lindtin suklaita. Godivan taivaalliset tryffelit taas kuuluvat ehdottomasti jouluuni! 

Elämästä nauttiminen

Mietin aina, miten kaikista asioista saisi tehtyä hieman ihanemman. Tämän takia ehkä välillä arki tuntuukin juhlalta. En pidä yhtään suorittamisesta, vaan haluan elää päivä kerrallaan. Tämä periaate onkin toiminut minulle erittäin hyvin. Siihen voi myös opetella! Pienen vaivan ansiosta saa maanantai-aamuunkin hieman luksusta. En ikinä tingi hyvistä yöunista, herkullisesta ruoasta ja pienistä herkuista. Näillä pärjää jo pitkälle. Arkena palkitsen itseni (yleensä ilman mitään erityistä syytä) mm. take away -latteilla, leffailloilla kynttilänvalossa, herkkubrekuilla, pienillä kaupunkikierroksilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!