2016

keskiviikko 30. joulukuuta 2015


Minulla ei ole tapana tehdä lupauksia uudelle vuodelle, mutta rakastan tavoitteita, joten niitä listaan nytkin. Osa niistä jääköön vain päiväkirjan syöveniin, mutta osan listasin tänne.

Huonot tavat, jotka aion rikkoa

Aion panostaa hyviin yöuniin ja liikuntaan. Eli unohtaa liian lyhyet yöunet ja liikkumattomat päivät.

Uusi taito, minkä haluan oppia

Aion panostaa kielten opiskeluun. Vahvistaa englannin ja ruotsin osaamista sekä eniten opiskella ranskaa. Ranskan kielessä toivon pääseväni ensi vuonna monta harppausta eteenpäin.

Hyvä teko, jonka aion tehdä

Haluan ensi vuonna harjoittaa entistä enemmän ystävällisyyttä toisia ihmisiä kohtaan. Tämä ei siis tarkoita, että kohtelisin tällä hetkellä muita ihmisiä huonosti (apua, mikä ajatus!), vaan sitä että kiinitän siihen huomiota erityisesti. Rakastankin tätä lausetta: if you can be anything, be kind. Ensi vuoden hyvä teko taitaa siis olla be kind


Paikka, jossa haluan vierailla

Ranska, Ranska, Ranska! Kesällä päästävä ainakin Etelä-Ranskaan, mutta toivottavasti keväällä myös minilomalle Pariisiin. Tukholmaan on myös päästävä käväisemään.

Tavaroita, joita haluaisin shoppailla:

Olen aika harkitseva shoppailija, joten minulla on  (yleensä) etukäteen tiedossa tarvitsemani asiat. Vaatekaappiin täydentelen kulmakiviä aina sopivan vaatekappaleen tullessa vastaan, mutta varsinaiselta ensi vuoden shoppailulistalta löytyy tärkeimpinä uusi laukku ja sänky.

Ihania asioita, joita haluan tehdä:

Sisustusprojektini kotona on melkoisen kesken, joten se tulkoon ensi vuoden pääprojektiksi ja tavoitteenani on saada myös blogiin vähän sisustusjuttuja. Haluaisin myös päästä kovasti Barre -tunneille. Ja aion viettää enemmän aikaa meren äärellä! En tiedä mitään rentouttavampaa kuin aaltojen kohina. 


Asioita, joihin aion panostaa:

Aikatauluissa! Kalenteri on paras ystäväni ja ilman sitä olisin kyllä aikas hukassa, mutta aion panostaa enemmän aikataulussa olemiseen. Töistä tms en ikinä myöhästy, mutta aamutoimet sun muut jäävät vähän väliä väliin, kun kiire on niin kova aikataulun pettäessä.  Aion myös panostaa erittäin paljon stressinhallintaan. Olen ennen ollut suorastaan "huono" stressaamaan ja murehtimaan asioita etukäteen, mutta viime vuosina nämä molemmat ovat tulleet vähän liian tutuksi ja tänä vuonna pahentunut niin paljon, että asialle on ehdottomasti tehtävä jotain.

Kirja, jonka haluan lukea:

Jens Lapiduksen uutuuden! 

Unelmia, jotka toivon toteuttavani:

Koirakuume on nyt tämän vuoden aikana kasvanut sellaisiin lukemiin, että koko sydämestäni toivon pääsevämme ensi vuonna kotiuttamaan pienen kotiin. <3 Yhtä suuri unelma ensi vuonna on myös uuden työn löytyminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!