The most important thing is to enjoy your life

tiistai 6. toukokuuta 2014

"The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters"

- Audrey Hepburn

Joskus elämä on vaan aika ihanaa. Varsinkin jos edessä on pioneja, suklaata, hyvää lukemista ja hetki ihan vaan itselle, niin elämä ei voi ollakaan muuta kuin ihanaa.

Olin suunnitellut hankkivani pionit vasta perjantaina, mutta sitten mieleeni pälkähti, että miksi ei jo tänään. Ja niin kävin hakemassa tiistaipuskani. Sitä usein arkena sortuu ajattelemaan sitten viikonloppuna, vaikka oikeastihan elämässä on paljon enemmän niitä arkipäiviä kuin viikonloppuja. Ehkä perjantaipuska pitäisikin ostaa tästä lähtien tiistaisin ihan vain tiistain kunniaksi. Arjestakin on lupa nauttia!

Ihan tavistiistaista tuli entistä spesiaalimpi, kun vielä söin pari suklaata Styleby -lehteä lueskellen. Aika pienellä sitä saa tehtyä arkipäivästä jo aika kivan.

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mistä ostat kukkasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Riikka! :) Ostan vähän sieltä sun täältä. Haluan ehdottomasti suosia pieniä ihania kukkakauppoja, mutta tunnustan kyllä, että myös marketeista joskus ostan, kun pihiys ja laiskuus iskee. :) Nämä löytyi ihan Stockan kukkakaupasta, mutta suosikkini on Inbloom Uudenmaankadulla Helsingissä. :) Niin ja kesällä myös Kauppatorilta ostan kukkia, sieltä löytyy joskus ihan mielettömän halvalla upeita kukkia.

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!