Suunnitelmia uudelle viikolle

sunnuntai 18. toukokuuta 2014


 Kaunista sunnuntaita!

Toivottavasti viikonloppunne on sujunut hyvin! Minulla on takana melko hektinen viikko, joka huipentui huippuhyviin uutisiin ja vielä näin ihanaan kesäsäähän. Kaunis sää (sekä uusi ihana rantapäivään sopiva kesäkassini) ovat käynnistäneet unelmani päivästä Uunisaaressa. Siihen kuuluisi ehdottomasti auringonottoa (mieluiten tämän ihanan Lexingtonin pyyhkeen päällä), litroittain Kauppatorilta haettuja mansikoita ja kirsikoita, höpöttelyä hyvän ystävän kanssa, välillä mereen pulahtamista ja hömppäkirjaan uppoutumista.

Ensi viikolle olen kuitenkin suunnitellut perusarjen lisäksi muutakin ihanaa kuin Uunisaari-unelmia (sinne kyllä päästävä ja pian!). Aion nautiskella aamiaisen ulkoilmassa niin monena aamuna kuin mahdollista, käydä hieman raitapaita- ja kukkaostoksilla, mennä juoksemaan auringon samalla kasvoja lämmittäessä ja tehdä jotain ihanaa herkkua raparperista. 

PS/Tuo kuvissa näkyvä Raw Bite -raakapatukka on todella kätevä ja terveellinen välipala. Kuljetan sitä usein laukussa, koska se on nopea syödä, jos tietää lounaan venähtävän myöhemmäksi. Vaaleanpunainen kuori on mielestäni kaikista nätein (ylläri ;)), mutta maku ei siinä ole sarjan paras. Se sisältää kuitenkin runsaasti proteiinia, eli vie sitten taas nälän muita makuja minulla paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!