But first, coffee

maanantai 26. toukokuuta 2014

"One small positive thought in the morning can change your whole day"

Pain au chocolat, paljon kahvia, macaron, inspiroivaa lukemista ja pionien tuoksua. Niistä oli lauantai-aamuni tehty. En kerennyt viime viikolla nauttia rakastamistani aamuhetkistä tarpeeksi, joten nautin rauhallisesta vapaapäivän aamustani sitten kiireisten arkiaamujenkin edestä.

Pain au chocolat ja macaron olivat molemmat Ekbergiltä, mielettömän hyviä kumpikin. 

Minulla on tietty kaava näissä rauhallisissa aamuissa. Ensin juon kahvia ja sitten vasta syön. Ensimmäisen kahvikupillisen juon useimmiten kahvinkeittimen vieressä seisoen ja silmät kiinni. Hassu tapa, mutta jos tekisin toisin, niin tuntuu kuin olisin jättänyt jotain oleellista välistä. Kahvi aamulla on kyllä yksi päivän huippuhetkistäni. 

Jos haluan överihemmottelua, niin saatan nauttia palan suklaata (tai kuten kuvassa, macaron-leivoksen) kahvin kera ja sitten vasta syödä. Ihan vain tällaista eat dessert first -asennetta noudattaakseni.

Kuvissa näkyvät myös perjantaina Stockalta hankkimani perjantaipuska. Haluan ottaa nyt kaiken irti pionikaudesta, ne kun ovat ihan lempikukkiani. Nämä yksilöt hurmaavat hempeän vaaleanpunaisella sävyllään! 

Energiaa kaikille uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!