6 ihanaa elokuvaa syysiltoihin

maanantai 22. syyskuuta 2014

"Everything I learned I learned from the movies"
- Audrey Hepburn

Rakastan niitä syysiltoja, kun voin käpertyä pehmeän torkkupeiton alle ihanaa elokuvaa katselemaan teen tai viinilasillisen kera. Ehkä sytytän muutaman kynttilän tunnelmaa luomaan ja nautiskelen teen tai viinin kera muutaman palan syksyyn hyvin sopivaa tummaa suklaata. 

1. Pientä säätöä

Todellinen hyvän mielen elokuva! Sopivan kevyttä katseltavaa - juoni ei ole mitenkään erikoinen, mutta toisaalta tarvitseeko sen aina olla. 

2. Viimeinen rakkaus

Niin kaunis elokuva. Toisaalta voiko muuta syntyäkään, kun yhdistetään Pariisi, Clémence Poécy ja ihastuttava juoni? 

3. Koskemattomat

Ehkä paras tänä vuonna näkemäni elokuva! Ennen kuin olin nähnyt elokuvaa (vain nähnyt kannen ja kuullut juonen) luulin sitä ehkä hieman kliseiseksi, mutta voi miten väärässä olinkaan. 

4. Eat pray love

Elokuva täynnä väriterapiaa, ihania maisemia, loistavia näyttelijöitä, matkoja… Toimii loistavasti vaikkapa pieneen kaamosmasennukseen! 

5. Paholainen pukeutuu Pradaan

Tämän elokuvan olen nähnyt jo muutaman kerran (ja varmasti moni teistä myös), mutta se on edelleen suosikkini, jos haluan katsella ihan vain ihanaa kevyttä hömppää. Elokuva on kuitenkin tehty laadukkaasti, joten katselunautinto on taattu.

6. Coco avant Chanel

Coco Chaneliin perustuvia elokuvia olen nähnyt paljon, mutta Coco avant Chanel on ehdoton suosikkini. Ei ihmekään, sillä pääosaa näyttelee Audrey Tatou, joka on yksi suosikkinäyttelijöistäni. Myös äitini, joka on hyvin tarkka katsomiensa elokuviensa suhteen ja pitääkin lähinnä ranskalaisista elokuvista on tästä pitänyt.

2 kommenttia:

  1. Hei! Kivoja leffoja nuo kaikki. Vimeistä rakkautta en ole vielä nähnyt, mutta listalla on. 2 ja 3 kuvat ovat tainneet mennä ristin? :) Minullakin on yksi leffapostaus varastossa, siitä saat lisää feel good leffa-vinkkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi Viimeistä rakkautta, todella kaunis elokuva. :) Voihan, ristiinhän ne ovat menneet, vaikka vielä varta vasten ennen julkaisua tarvistin, että kaikki olisivat menneet kohdalleen. :D Käynpä korjaamassa! Oi, kivaa kuulla hyviä leffavinkkejä. :)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!