Roosa nauha

torstai 25. syyskuuta 2014

"Nothing is impossible. The word itself says 'I'm possible'!"
-Audrey Hepburn

Tänään kirjoittelen hyvin tärkeästä asiasta, sillä Roosa nauha -kuukausi on pian täällä. Kerran vuodessa Roosa nauha -kampanjan avulla kerätään varoja kotimaiselle syöpäsäätiölle ja nostetaan rintasyöpä muutenkin esille. Kampanjan avulla tietoisuus lisääntyy! Muistathan siis pitää Roosa nauhaa esillä lokakuun ajan (nauhoja voi hankkia monista hyvin varustetuista kaupoista, esim. Lindex, Fazer ja monet apteekit sekä pienet liikkeet myyvät, lähimmän paikan, mistä nauhan voit hankkia näet täältä).

Varsinainen keräyksen kampanjakuukausi on lokakuu, mutta keräys on alkanut jo syyskuun puolivälissä. Roosa nauha -tuotteita ja nauhoja löytyy nyt monista kaupoista.

Tämän vuoden kampanjan teemana on Yhdessä eteenpän. Klikkaamalla tästä pääset lukemaan koskettavia ja ennen kaikkea toivoa herättäviä tarinoita aiheesta.
Keräykseen osallistuminen on todella tärkeää, sillä Suomessa sairastuu noin 5000 naista joka vuosi rintasyöpään. Tämä tarkoittaa, että Suomessa noin joka 8. nainen elämänsä aikana sairastuu. Rintasyöpätutkimus ja hoito ovat viime vuosina parantuneet todella paljon, yhä useampi sairastunut paranee kokonaan.

Keräyksestä saaduilla varoilla edistetään syöpätutkimusta, tuetaan sairastuneita ja ennen kaikkea pyritään siihen, että mahdollisimman moni rintasyöpä pystyttäisiin ehkäisemään ja hoitamaan tarpeeksi ajoissa.

Voit myös lahjoittaa suoraan kampanjaan tästä. Tai vaikkapa helposti tekstiviestillä (ohjeet täällä). Molemmat linkit vievät Syöpäsäätiön Roosa nauha -sivustolle. Linkkejä klikkaamalla saat myös lisää luettavaa ja informaatiota niin rintasyövästä kuin kampanjastakin.

Toivon teille kaikille kaunista ja toivon täyteistä syystorstaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!