Onnea on

maanantai 1. syyskuuta 2014

"And suddenly you know… It's time to start something new and trust the magic of beginnings"

…rauhallinen aamuhetki viime viikolta. Viime viikko oli alusta alkaen minulle sellainen suurten päätösten viikko. Nyt edessä muutoksia ja uusi alku, aika ihanaa, vaikka luopuminen on tietenkin haikeaa.

…aamuinen herkullinen cappucino kotona nautittuna. Kuvassa näkyvä yksilö on ehkä onnistunein itsetekemäni cappuccino ikinä! Cappuccinon tekeminen manuaalisella kahvikoneella on tietenkin omalla tavallaan tunnelmallista, mutta unelmoin kovasti Nespresson versiosta, että saisi sen aamuisen kahvin ihan vain napin painalluksella. Onko teillä kokemuksia siitä? 

…lukuhetki torkkupeiton alla. Olen näin syksyn tullen löytänyt vanhan lukemisharrastukseni uudelleen, jopa kirjastossa olen piipahtanut jo monesti. Viikonloppuna ahmin Gillian Flynnin Kiltti tyttö -kirjan, nyt taas on menossa vihdoin viimein kauan lukulistallani ollut Khaled Hosseinin Och bergen svarade
…värikoodata vaatekaapin sisältöä. Niin rentouttavaa! 

…kauniisti kääritty suklaa. Olin karkkikauppa Sweet Heartissa namiostoksilla, kun ostoksia kassalla maksaessani bongasin vielä tämän suklaalevyn, tietenkin se oli vielä ostettava. Ihan vain tyylikkään kääreen takia! 

Ihanaa syyskuun ensimmäistä teille kaikille! 

2 kommenttia:

  1. <3 Onnea löytää aina kun tajuaa myös pienten asioiden kauneuden. Puss och kram!
    -maija

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!