Aihe onneen

tiistai 8. huhtikuuta 2014


Minulla on ollut tänään hieman kankea päivä. Alettuani hetki sitten siivoamaan, jotta loppuviikosta voisi lähteä lomalle hyvin mielin, alkoi pinna olla jo vaarallisen kireällä. Suututti, kiukutti ja mikään ei tosiaankaan hymyilyttänyt! Sitten kuin merkkinä jostain löysin laukkuni pohjalta sinne unohtuneen Pätkis-patukan. Voi sitä onnea! Kiukkuisuus lähti samantien ja pinnaa ei enää kiristänyt. Ajattelin, että miten voikin sattua jotain näin ihanaa juuri silloin, kun kaipaa piristystä.

Joskus suklaa on vain paras lääke! 

Pian päästä pääseekin muuten jännittämään Masterchef-finaalin pariin. Oma suosikki tippui viime viikolla, mutta silti jännittää finaalikaksikon puolesta. Sitä ennen vielä lenkille mars, sillä vaikka suklaa toimii välillä parhaana lääkkeenä, niin kyllä kunnon juoksulenkki toimii parhaana hoitona kiukutukseen.

 Ihanaa tiistai-iltaa teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Pätkis on kyllä hyvää lääkettä ;) Minulla oli tänään vähän samankaltainen päivä, mutta iltaa kohti onneksi parani. Pienet asiat voi muuttaa päivän fiiliksen. Tosin väsymystä on vaikea voittaa, muuta kuin nukkumalla! :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niinpä juuri! Pienet ihanat asiat ja oivallukset parantavat huonointakin päivää. :) Ja kyllä, väsymystä ei kyllä suklaallakaan saa pois. :D Sitäkin olen joskus yrittänyt! ;)

   Poista
 2. Pienet piristykset on niitä kaikista parhaimpia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Jotenkin niitä oppii arvostamaan entistä paremmin vähän huonoina päivinä. :) Pienet ilot, parhaat ilot! :)

   Poista
 3. Pätkis tai mikä tahansa suklaa arjen keskellä piristää päivän kuin päivän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha just näin! :D Suklaa on kyllä sellainen, että oma mieli ainakin paranee välittömästi. :D

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!