Viisi meikkipussin lempparia

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Minulle on tässä melko pienen ajan kuluessa muotoutunut todellinen suosikkituotteiden viisikko, mitä kosmetiikkaan tulee. Näitä ilman on vaikea olla ja itken jo valmiiksi verta tuon Chanelin CC-voiteen vuoksi, sillä joudun pian hankkimaan uuden putelin. Ihan huipputuote, mutta hinta saa kyllä minut itkemään verta. Suomessa hinta on älyttömät 73 euroa! Omani ostin viime lokakuussa Tax Freesta, jossa sen sai kotiin huomattavasti siedettävämpään hintaan. Täytyy toivoa, että jostain saisi jonkin alekupongin Stockalle tai Sokokselle.

- Chanel CC-voide, heleyttää sekä tasoittaa, tekee ihosta levänneen näköisen ja häivyttää ihon pienet virheet. Erinomainen tuote ja on toiminut itselläni meikkivoideen sijasta viime lokakuusta lähtien. Tästä en ihan hevillä luovu!

- Dior Lip Glow -sävyttävä huulivoide. Tämän ihanaisen huulituotteen kanssa oli hieman ryppyjä rakkaudessa, kun joskus kolmisen vuotta sitten tuotteen väri muutui rumaksi pinkiksi ja teki sävyllään sellaiset otinpa juuri hieman liikaa botoxia -vibat. Löysin tämän uudestaan viime vuonna ja ei kyllä ole enää yhtään pahaa sanottavaa. Raikastaa ja antaa huulille todella kauniin sävyn.

- Chanal Ballerina-sävyinen kynsilakka. Klassikkosävy, joka toimii täydellisesti arkena. Tuo myös sitä pientä ylellisyyttä arkipäiviin. Joskus laitan vain kerroksen, yleensä pari kolme, jolloin sävy on juuri se täydellinen nude

- Chanel Le Volume de Chanel -ripsiväri, jonka löysin hyvän myyjän suosituksesta. Olin aivan myyty viimeistään, kun testasin tätä kotona. Toimi just eikä melkeen! Erotteli, tuuheutti sopivasti ja teki ripsistä yksinkertaisesti todella kauniit. Tätä pitää hamstrata aina Tax Freesta!

- L'occitainen käsivoide kuville käsille, jonka löysin mummini suosituksesta. Tästä en todellakaan enää suostu luopumaan! Paras käsivoide ikinä, piste. Talvella käsieni iho muistutti lähinnä korppujauhoa ja kokeilin vaikka mitä käsivoiteita. Mikään ei kosteuttanut tarpeeksi! Vasta törmätessäni tähän, tiesin millainen on oikeasti kosteuttava käsivoide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!