Vaaleanpunainen piknik

torstai 24. huhtikuuta 2014Life is short, eat dessert first

Paransimme tänään ystäväväni kanssa maailmaa pastellisella piknikillä. Sää eikä ruohokaan väritykseltään ollut ihan parhainta mahdollista, mutta tärkeintä olikin se seura. <3 
Aluksi kohotettiin alkumaljat (tyylikkäästi paperimukeista!) ranskalaisella vaaleanpunaisella sitruslimonadilla, joka oli muuten todella hyvää. Loistava alkoholiton vaihtoehto juhliin, eikä kaunis ulkomuotokaan ole yhtään haitaksi. Alkumaljojen jälkeen oli kakun ja muiden sokeristen herkkujen vuoro.

Tein pienen karhunvadelmakakun sitruunatäytteellä, mutta muuten päästin itseni helpolla tarjoilujen suhteen.

Herkuttelimme ja höpötimme tiukasti takkeihin ja huiveihin kääriytyneinä. Parin tunnin jälkeen alkoi olla jo niin kylmä, että pakkasimme piknikin kasaan ja siirryimme jatkamaan höpötystä sisätiloihin.
Maailmaa parannettuamme ja mahat herkkuja täynnä oli hyvä siirtyä omiin koteihin voimia viikon viimeiseen päivään keräämään. Piknik täytyy ottaa uusiksi kesällä, kun ilmakin toivottavasti parempi. Ja sillä kertaa ehkäpä skumpan kera!

2 kommenttia:

  1. Oih, mistäs tuollaista ihanaa vaaleanpunaista juomaa saa? <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen herkkujuoma löytyi ihan Prisman hyllyiltä. :D Se oli kyllä varsinainen löytö, sillä juoma oli tosi hyvää. Kaunis pullokaan ei ollut haitaksi. ;)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!