Iltapäiväteellä Salutorgetilla

lauantai 26. huhtikuuta 2014


Keep calm and drink champagne

Viikonloppu alkoi tänään vähän spesiaalimmalla tavalla. Sampanjalla ja iltapäiväteellä Salutorgetilla ystävän seurassa. Tällainen Downton Abbey -moment tuli todelliseen tarpeeseen hektisen ja ikuisuudelta tuntuneen viikon jälkeen.

Iltapäivätee oli todella hyvä. Miljöö ei voisi paljon parempi olla ja palvelukin toimi moitteettomasti. Teevalikoima oli myös kattava ja hyvä. Ehkä ihan kaikki syötävät eivät olleet makuuni, varsinkin melko arkisen makuista kaurakeksiä ihmettelin, mutta positiivinen kokonaisuuskuva jäi silti.

Ihanaa, että tällaisen iltapäiväteehetken voi Helsingissä kokea.
Jos iltapäiväteen menu kiinnostaa, niin sen pääsee kurkkaamaan tästä. Huomasin, että tuo taitaa olla viime syyskauden menu, mutta se on lähes sama kuin nyt nauttimamme. Makeissa syötävissä oli pieniä eroja.

Kokonaisuutena iltapäivätee oli kuitenkin oikein hyvä, menisin ehdottomasti uudestaan. Hinta (22,5/normaali, 33,5/samppanjalla) on kohtuullinen, kun otetaan syötävien runsas määrä sekä miljöö huomioon.

Seuraavaksi haluaisin testata Brasserie Kämpin iltapäiväteen!

2 kommenttia:

  1. Olin myös tyytyväinen tuohon - pitäisikin mennä uudestaan nauttimaan! Ja Kämpin vastaava pitäisi myös testata. Jotenkin minusta kyllä tuntuu, että Salutorgetin on parempi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla vähän sama tunne! Tuosta Salutorgetin iltapäiväteestä on kyllä vaikea laittaa Suomessa paremmaksi, kaikki tuntui olevan niin kohdallaan.

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!