Leivonnaisia aatelisneidon tapaan

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

"A party without cake is just a meeting"
- Julia Child

Hankin Elina Jyväksen Baking Instinct -blogiin perustuvan kirjan reilu viikko sitten. Minun on sanottava, että tämä on paras kirjaostokseni aikoihin. Kirja perustuu Elina Jyväksen kuvitteellisen alter egon Eleanora von Smöörin herkkuihin. Eleanora von Smöör on kuvitteellinen aatelinen, joka elää pelkästään makealla. Hänen ruokaympyränsä koostuu makeasta, makeammasta ja makeimmasta, kuohuvaa unohtamatta. Myös kirja on jaettu näiden kolmen makean mukaan. 

Lakritsifudge, mansikka-kuohuviinikakku, mantelimassalla täytetyt croissantit... Olin suorastaan hämmästynyt kirjan reseptien herkullisuudesta. En muista, milloin olisin selannut leivonta-aiheista kirjaa, josta minun tekisi mieli testata oikeasti kaikkia reseptejä. Ainoa ongelmani onkin nyt, että mistä sitä aloittaisi testailemaan. Ehkäpä juuri tuosta mansikka-kuohuviinikakusta!
Mukavaa sunnuntaita ja kesäkuun ensimmäistä kaikille!

2 kommenttia:

 1. Katsoin itsekin tuota kirjaa kirjakaupassa vastikään ja oli kyllä jo lähdössä mukaan, niin kaunis kirja! Tilanpuute on vaan yksi syy miksi jätän monet kirjat lopulta kauppaan, olisi ihana jos olisi täysi kirjahylly mutta niiden muuttaminen on vaan niin kauhea riesa! Plus tykkään lopulta tyhjästä tilasta niin paljon, koska se antaa tilaa hengittää.

  Pitänee siis metsästää tuota lainaan kirjastosta :) Hauskaa sunnuntaita ja kesäkuuta sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niinpä! Minä juuri harvensin kirjahyllyn antimia kirppikselle, niin tälle oli tilaa. :) Tuolta Baking Instinct-blogista löytyy muuten paljon samoja ohjeita upeine kuvineen kuin kirjastakin.

   Kiitos paljon Pipsa!:)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!