Pastellisia suosikkeja

perjantai 26. syyskuuta 2014

Syksyn ja pimeän tullen on välillä ihana ihastella pastellisia ihanuuksia. Tässä muutamia tämän hetkisiä suosikkejani. 

Laura Ashleyn vaaleanpunaiselta greipiltä ja limeltä tuoksuva lasinpuhdistusaine piristää syksyisiä siivouspäiviä. Sen ulkoasu on niin kaunis ja tuoksu niin huumaava, että ne suorastaan houkuttelevat siivoamaan.

Sain kesällä lentokentältä näytteen Chanelin Coco Madamoiselle -tuoksun eau de parfym -versiosta. En uskaltanut ostaa suoraan tuoksua, sillä pelkäsin sen olevan itselleni hieman liian voimakas. Tuoksu on kuitenkin ihan täydellinen ja ostoslistalla heti, kun näyte loppuu. Pienestä näytteestäkin on jo riittänyt paljon iloa, niin vähän tuoksua kerralla kuluu. 






















Laura Ashleyn tuoksukynttilä tuo valoa, lämpöä ja ihanaa tuoksua syysiltoihin. Olenkin suunnitellut täksi perjantai-illaksi rentoa iltaa Downton Abbeyn ja viinilasillisen kera. Sytyttelen tämän kynttilän tunnelmaa luomaan ja varmasti valmistan myös jotain hyvää jälkkäriä lempisarjan kera nautittavaksi. 

L'atelier des Délices Clarté Lotion Tonique Vitaminée (oi mikä sanahirviö, tosin kauniin kuuloinen sellainen) on ihan suosikkikasvoveteni. Tuoksuu ihanasti kevyesti appelsiinilta ja jättää ihon raikkaaksi. Tämä on luonnonkosmetiikkaa ja hankittu Joliesta. 

Laduréen rasia muistuttaa Etelä-Ranskan lomasta ja toimii samalla "ovelasti" pienenä pahan päivän namupiilona. 

Toivon teille kaikille ihanaa rentouttavaa syysviikonloppua! 

Ps. Kamerani ja tietokoneeni eivät ole ilmeisesti oikein sovussa keskenään. Kuvista tuli ihmeellisen sumeita ja harmaita, vaikka ne vielä kuvia käsitellessä näyttivät kirkkailta ja raikkailta. Yritän selvitellä viikonlopun aikana ongelmaan syytä. 

2 kommenttia:

  1. Söpöjä kuvia! Pitää kyllä kokeilla noita Laura Ashleyn siivoustuotteita, kun kaikki niitä niin hehkuttavat. Minulla on täksi illaksi Borgen 1-boxi, löysin sen vihdoin Stockalta, ja mansikoita. Suklaa taisi jo mennä, hups... :) Mukavaa leffailtaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja! Kannattaa ehdottomasti testata, tuoksut ja laatu (sekä ulkoasu!) ovat ainakin omasta mielestäni tosi hyviä. :) Oi Borgen on loistava sarja! Oikein mukavaa perjantai-iltaa sinne! Minulla meinasi käydä (tai vähän kävikin) varaamani suklaan kanssa juuri samalla lailla. Mystisesti katosi! ;)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!