Kesän meikkivoidesuosikki

tiistai 17. kesäkuuta 2014

"The most beautiful makeup of a woman is passion. But cosmetics are easier to buy"
-YSL 

Olen kokeillut viime aikoina lukuisia eri meikkivoiteita. Aina kun luulin löytäneeni sen oikean, meikkivoide ei toiminutkaan. Aina oli vikaa kestävyydessä, pakkelimaisuudessa tai sitten jossain muussa vastaavassa. Olen meikkivoiteeni suhteen vaativa. Tässä muutama vaatimani ominaisuus:

- tekee hyvin lyhyidenkin yöunien jälkeen ihosta heleän ja levänneen näköisen (testattu: tässä on viime aikoina mennyt pikkutunneilla valvoessa mm-kisojen takia - väsymyksen merkit olen aamulla saanut mielestäni onnistuneesti tällä peitettyä)
- ei tee ihosta pakkelimaista, vaikka kerroksia olisi enemmän kuin yksi
- peittää punoituksen
- kestää koko päivän ja tarvittaessa myös vesisateen (testattu: tänään jouduin junaa odotellessani aikamoiseen sateeseen, räntää tuli vaakatasossa, siinä olisi moni meikki saanut kyytiä, mutta tämä ihme kyllä pysyi aivan täydellisesti)
- suojakerroin


Vaatimuksiini vastaa tämä YSL:n Le Teint Touche Éclat -meikkivoide. Minulla on tästä jo toinen purnukka menossa, mikä on harvinaista, sillä ostan todella harvoin uudelleen jo testaamaani kosmetiikkatuotetta, vaikka se olisikin ollut hyvä. Jos minun pitäisi tästä jotain miinuspuolta sanoa, niin se olisi levitys. Tämä on hieman hankala levittää melko nestemäisen koostumuksensa ansiosta. Levitys vaatii hieman tarkkuutta, mutta voin taata - se kyllä palkitaan. 

Tämä on erityisesti kevään ja kesän meikkivoidesuosikkini. Talvella iho vaatii usein vielä enemmän meikkivoiteelta, näistä voin kertoa sitten, kun se on ajankohtaisempaa. (Vaikka jos tämän päivän säätä katsotaan, niin se saattaisi jo ollakin ajankohtaista, hyrr). 

Ihanaa juhannusviikkoa! Vaikka sää onkin kieltämättä surkeahko, nautitaan silti täysin sydämin juhannuksesta.

3 kommenttia:

 1. Tuota meikkivoidetta pitää päästä itekin testaamaan :) mitä nuo kukat muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! :) Kukat on hankittu Kauppatorilta kukkakojusta. Siellä kannattaa vierailla vähän ennen sulkemisaikaa, jolloin voi onnistua tinkimään hyvin sopuisaan hintaan ihanan kukkakimpun itselleen. :)

   Poista
 2. Hyvä meikkivoide on kyllä elintärkeä juttu! Moni kyllä tuntuu metsästävän ikuisesti sitä täydellistä :) Minulla tällä hetkellä käytössä Jane Iredalen bb-voide.

  LadyBlue is in the House

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!