Si C'est la vie

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Terveiset aurinkoisesta Tukholmasta!

Vietin alkuviikon ystäväni kanssa Tukholmassa. Kiertelimme pitkin Tukholmaa, söimme kanelipullia, nautimme aurinkoisesta säästä ja teimme hieman ostoksia. (Huomenna kirjoittelen lisää Tukholman tunnelmista) Piipahdin myös pariinkin kertaan Laduréella, sieltä lähti mukaan tietenkin herkkuja kotiinviemisiksi.
Tukholman Ladurée on hyvin pieni, mutta sitäkin suloisempi. Sieltä löydät maailmankuulujen leivosten lisäksi mm. teetä, suklaata ja muita Laduréen tuotteita. Liikkeessä palvelevat hyvin ystävälliset myyjättäret. 

Ladurée Stockholm
Grev Turegatan 15
Ma-Pe: 10-19
La: 11-17
Näitä kauniita pakkauksia on mahdotonta vastustaa! Ja voi sitä onnen hetkeä, kun saa kauniin pakkauksen avata ja silkkipaperin rapistessa kauniin leivoksen valita. Minkä värisen leivoksen sitä valitsisikaan!
 Pitkän harkinnan jälkeen olen tullut tulokseen, että sitruuna, ruusu ja caramel ovat suosikkejani. Nämä ovat näitä elämän oleellisimpia pohdintoja. ;) 
Nyt lyöttäydyn sohvannurkkaan uusimman ranskan Voguen ja lasillisen kera. Taustalla soi tämä kaunis kappale. Si C'est La vie.

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!