Kirjasuosikkejani

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Tässä pienessä esittelyssä muutama tämän hetken kirjasuosikkini.
1. Pariisi Versailles Giverny à la Helena Petäistö

Minulla on tiedossa matka lempikaupunkiini Pariisiin joulukuussa, joten suorastaan ahmin  kaikkea pariisitietoa. En ole niinkään perinteisten matkaoppaiden ystävä, vaan tykkään juuri tällaisista kirjoista, joissa annetaan loistavia ja oikeasti käyttökelpoisia vinkkejä. Voin oikein kuvitella, miltä tämä kirja näyttää joulukuussa - täynnä alleviivauksia ja muistilappuja. 

2. Kuinka kasvattaa bébé (Pamela Druckerman)

Tämä kirja on aivan loistava ja sopii mielestäni luettavaksi ihan kelle vain, vaikka lapsia ei vielä olisi, kuten ei itsellänikään. Minut hurmasi kirjoittajan hyvä kirjoitustyyli, jonka ansiosta kirja säilyä mielenkiintoisena loppuun asti. Suurena ranskan kielen ja kulttuurin ystävänä pidin kirjassa tietenkin kovasti esillä olleesta ranskan kulttuurista ja sen vertaamisesta muihin kulttuureihin. 
3. Fest med systrarna von Sydow (Ebba Kleberg von Sydow & Amy von Sydow Green)

Kokonaisen kirjan verran upeita kuvia, juhlainspiraatiota ja loistavia reseptejä. Kirja on melko tuore - se ilmestyi nyt keväällä. Olen merkannut jo monia reseptejä, joita haluaisin testata. 

4. Sommar med systrarna von Sydow (Ebba Kleberg von Sydow & Amy von Sydow Green)

Kokonaisen kirjan verran ihanaa kesätunnelmaa, kesäisiä herkkuja ja hyvää mieltä. Kirjan kuvat ovat todella kauniita, inspiraatiolta on mahdoton välttyä tätä lukiessa. Täydellinen kesäreseptikirja ja kesäkirja muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!